Obilježavanje 20 godina djelovanja Udruge Fokus u Republici Hrvatskoj i predstavljanje novog vodstva udruge.

U našoj želji da mijenjamo i pozitivno utječemo na hrvatsko društvo, u protekla dva desetljeća izravno smo kroz osobni kontakt utjecali na živote više tisuća, a kroz medijske aktivnosti i filmsku distribuciju i stotine tisuća građana Hrvatske.

Mnogi ste nam od Vas tijekom godina bili vjerni partneri u raznim aktivnostima, za što smo Vam iznimno zahvalni. Bez Vas, naš rad ne bi bio moguć.

U sklopu obilježavanja 20 godina rada, željeli bismo u kratkom službenom dijelu programa predstaviti naše protekle aktivnosti, naše novo vodstvo, najvažnije trenutne aktivnosti kao i našu viziju i misiju za budućnost djelovanja u Hrvatskoj. Želimo Vam se naravno i dalje staviti na raspolaganje i pozvati Vas da zajedno transformiramo hrvatsko društvo djelujući kroz programe koji promoviraju etiku, integritet i moral i koji demonstriraju jasnu poruku nade za budućnost svih naših građana.

Imat ćemo i priliku družiti se i razmijeniti nova iskustva uz prigodnu zakusku. Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite u ponedjeljak 4.3.2013. u 18 sati u prostorijama Udruge Fokus na adresi Kutnjački put 11, 10000 Zagreb. Kako bismo mogli bolje planirati događaj, molimo Vas da nam potvrdite vaš dolazak na broj telefona udruge 01 3873 692 ili e-mail adresu maja.horvat@ufokus.hr.