Djelatnici - Fokus Obiteljski Život

Djelatnici

FOKUS Obiteljski život MISIJA:

Uspješno razvijati pobožne brakove i obitelji koji će mjenjati ovaj svijet, obitelj po obitelj.

Promjenjeni životi.  To je ono što ljudi otkriju nakon što se uključe u službu Obiteljskog života. Njihovi brakovi i obitelji se dramatično mjenjaju na bolje.

A to je misija Obiteljskog života. Pomoći drugima da mjenjaju svijet, jednu po jednu obitelj. Osnovana prema principu da obitelj čini osnovu svakog društva, naša služba nudi široku lepezu pomagala kako bi obitelji postale još čvršće. Pomagala koja vam pomažu da komunicirate u ljubavi i djelotvorno. Da razvijete i rasplamsate romantiku. Da postane najbolji roditelj koji možete biti. Kroz ova pomagala dolaze promjene u kojima živite život u ljubavi ne ljutnji. I tako se mjenja ovaj svijet, obitelj po obitelj.

brak 600px1 300x200 Naša službaFOKUS Obiteljski život posvećen je pomaganju bračnim partnerima izgraditi čvrste brakove i zdrave obitelji te vidjeti Božji plan za brak i obitelj. Ciljeve svoje misije provodi kroz slijedeće aktivnosti:

Davor i Sandra Kukec

Voditelji
E-mail Davor i Sandra Kukec

Davor i Sandra Kukec voditelji su Obiteljskog života Hrvatska. U braku su od 1995. godine i imaju dvoje djece. U SAD-u su diplomirali savjetovanje i edukaciju na Southeastern Bible College-u.

Žive u Brdovcu kraj Zaprešića, a njihova želja je da pomognu obiteljima u Hrvatskoj. Oni vjeruju da je dobar odnos moguć usprkos svakodnevnom stresu sa kojim se suočavamo.

Daniel i Katarina Wurzberg

Koordinatori
E-mail Daniel i Katarina Wurzberg

U braku su od 2005. godine te imaju 3 sina, Arona, Tomu i Izaka. Njihova je želja pomoći mladim bračnim i zaručenim parovima kako bi se što bolje pripremili za avanturu braka. Oni su i sami prošli kroz predbračno savjetovanje te ga još uvijek smatraju ključnom komponentom razvoja bračnog odnosa i temelja suživota. U slobodno vrijeme Katarina uživa u kreativnim radionicama a Daniel u trčanju i fotografiranju.