Fokusirajte se

Bračni par zajedno čitaŽivot ponekad stavi veliki pritisak na brak. Posao, djeca, aktivnosti, obaveze. Prije nego se okreneš, otkriješ da je provjeravanje mailova važnije nego izlazak sa supružnikom na večeru ili šetnju. Vikend za pamćenje Obiteljskog života je prilika za promjenu. Prilika da ponovo upoznate jedno drugo i otkrijete intimnost zajedničkog života.

Povežite se

Kada stignete na vikend, pomoći ćemo vam da se udaljite od svakodnevnog života. Ugasite mobitele, zaboravite na popis stvari koje trebate obaviti. Otkriti ćete da je toplo i izazovno okruženje ono što donosi promjenu u braku, a ne prebacivanje krivice.

Otkrijte

Ono što ćete čuti na Vikendu za pamćenje nije samo mišljenje jednog od parova već se radi o 30 godina proučavanja biblijskih tekstova o tome što čini uspješne brakove i obitelji.

Vikend za pamćenje nije grupna terapija niti ćete biti prisiljeni djeliti vaše probleme u maloj skupini. Naprotiv, primit ćete principe koji mogu promjeniti vaš brak a koje možete primjeniti u intimi svojeg doma i svakodnevno izgrađivati vaš brak.

Na vikendu ćete naučiti kako:

  • prihvatiti svog supružnika kao dar od Boga.
  • jasno razumjeti svoju ulogu supruga ili supruge.
  • riješiti sukob u odnosu.
  • održati vitalan seksualni odnos.
  • iskazati opraštanje jedan drugome.
  • povećati svoju predanost braku, stvarajući još dublju intimnost u odnosu.

prijava-za-vikend-za-pamćenje

Iskustva drugih parova:

Produbili smo svoj odnos i zbližili se. Oboje smo prepoznali svoje pogreške, tražili oproštenje, i sad se želimo promjeniti.
17 godina u braku

Ova me konferencija podsjetila da moram prihvatiti svog partnera kao dar poslan od Boga.
6 mj. u braku

Želimo vam zahvaliti za vikend za pamćenje i što ste nam dali ideje kako da budemo romantičiniji jedno s drugim.
7 godina u braku

Vikend za pamćenje je imao vrlo pozitivan utjecaj na naš brak. Sada bolje razumijemo međusobne razlike i znamo da se možemnmo promjeniti ako predamo svoj život Bogu i pustimo Ga da nas vodi.
3 i pol godina u braku

U meni se probudilo nešto novo što nikad prije nisam osjećao prema svojoj ženi!
11 godina u braku

Poklonite nekome Vikend za pamćenje

Tražite li možda originalan i neuobičajen svadbeni poklon, ili ste uvjereni da bi nekoga usrećio besplatan Vikend za pamćenje, iskoristiti priliku i uručite im poseban poklon bon kojim se obavezujete pokriti im troškove sudjelovanja na jednom Vikendu za pamćenje, kada god oni to odluče. Fullscreen capture 3.9.2014. 115610

Preuzmite VZP poklon bon [PDF] koji možete isprintati i uručiti uz kakvu prikladnu čestitku. Nakon toga ispunite obrazac za darivanje podacima bračnoga para kojeg ste odlučili darivati da vas možemo kontaktirati kada se prijave za Vikend.

| Obrazac za darivanje |