Više od 50 parova dosada je sudjelovalo u posebno osmišljenim večerima u kojima bi se uz druženje, grickalice i razgovore gledao video seminar Umijeće bračnog odnosa.

U ugodnoj atmosferi bračni parovi dijele svoja iskustva, pomažu jedni drugima savjetima i stvaranjem atmosfere kojom se izgrađuje nada u zdravije i kvalitetnije brakove.

Početak 19:15h u Fokusu, Kutnjački put 11, Zagreb

*Ponekad je problem pronaći parking u našem naselju, pa vas želimo obavijestiti da postoji mogućnost da parkirate u podzemnoj garaži Point Centra koji je samo na tri minute hoda od našeg ureda – tamo je parkiranje besplatno tri sata, a vi samo trebate potvrditi parking kartu u jednom od dućana Point centra.

Ulaz slobodan!

Posebna napomena: radionica je namijenjena dolasku bračnih supružnika u paru. Ako vaš supružnik nije slobodan ovaj puta, jako nam je žao što ćete morati propustiti, no obavezno zabilježite sljedeći datum kako vam se ne bi ponovilo 😉

UBO u uredu

Evo što kažu parovi:

Vrlo mi je poticajan film, ali i pitanja između. Lijep primjer koji bi ja želio doživiti.

U posljednjem videu me stari bračni par podsjetio kako je život kratak. Treba maksimalno iskoristiti vrijeme zajedno s partnerom i djecom. Dobro je čuti kako se problemi mogu riješiti i prebroditi te krenuti dalje.

Jako me se dojmila današnja tema i video. Od koristi će mi biti da više vremena provedem s mužem kvalitetno i s još više ljubavi i komunikacije.

Svako gledanje za mene ima edukativnu svrhu jer mi pomogne da vidim što se događa u mojem odnosu prema suprugu, gdje se prepoznajem u svemo što sam vidjela i kako mogu raditi na sebi uz Božju pomoć da bih bila dobra supruga i imala kvalitetan odnos sa svojim suprugom.

Posebno me se dojmio zadnji video i prilika da razmislim o tome kakvu baštinu ostavljam iza sebe za generacije koje dolaze.

Spoznaja da svi mi dijelimo probleme i da nitko od nas nije cijepljen na nesreću. Najveća mi je spoznaja bila da je moj supružnik dar od Boga.

Evo nekoliko fotografija sa dosadašnjih sastanaka u Fokusu – https://goo.gl/photos/QbuKSDqzQGfCQb136)