Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Ljubomora?
September 2, 2012
9:39 pm
Avatar
Guest
Guests
500sp_Permalink sp_Print

stavi se u njegovu poziciju da on chata s nekom kolegicom zavidne ljepote

September 2, 2012
1:26 am
Avatar
Guest
Guests
498sp_Permalink sp_Print

muž vam je upravo pokazao da je lud za vama a vi se ljutite. nema on problem nego vi. možda ste nesvjesno bili preljubazni prema poslovnom kolegi ( chatanje ) sigurno bi ostali mrtvi hladni da na radnom mjestu ima kolegica zavidne ljepote s kojom vaš suprug chata i druži se. uostalom možda vi nemate nikakvu namjeru s kolegom ali kolega ne razmišlja tako a to vaš suprug vidi iz muške perspektive.
Stavite se u njegovu poziciju pa se zapitajte kako bi reagirali.
citiram vas:
"Sada, nakon što je to ajmo reći prošlo, jase osjećam tupo, prazno i povrijeđeno. On zna tko sam ja, zna koliko mi znači obitelj i zna što mislim o preljubima i svemu... A on je svejedno mislio o meni sve te stvari. Da li sam povrijeđena? Možda. Ljuta? Moguće. Moje pitanje je imam li prava na te osjećaje? Kako da popravim sve to jer imam osjećaj da se nešto ipak slomilo u meni naspram njega nakon toga..."

Zasto se nešto slomilo u vama prema njemu jer je iskazao strah da vas netko preotme. to se da ipak protumačiti da se iz tog chatanja ipak nešto više odvija, ili vam je zabranio pa se sad osjećate prazno jer ne chatate više.

Ako se stvarno volite onda se sjetite da je brak kompromis i ako njemu nešto smeta nemojte to raditi a ako vama nešto smeta recite mu i upozorite ga da to ne radi. a kolegi s posla recite nek chata s neudanim ženama ili bar ne s vama

July 19, 2012
7:47 am
Avatar
Zvonki
Više čitam, malo pišem
Members
Forum Posts: 0
Member Since:
July 19, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Poštovani, na samom početku jako mi je drago što sam naišla na ovu stranicu, vidim da ću ovdje naći korisnog sadržaja.
Čitajući po forumu, sad vidim da moj problem i nije tako velik ali me muči, pa bih voljela čuti Vaše stručno mišljenje.
Ukratko, suprug i ja smo 12 godina u braku, od toga 14 zajedno. oboje smo mladi stupili u brak i mladi imamo 3 prekrasne curice. Naš život je uobičajen, posao, djeca, manjak financija ali kao par i kao obitelj se ističemo - zbilja se volimo, trudimo i želimo biti sretna obitelj. Kao pra dobro funkcioniramo, iskreno, sa ljubavlju.
I onda se dogodilo nešto što nisam nikad mislila da se može dogoditi - moj suprug je počeo misliti da ga varam. Složio je priču u svojoj glavi koja je u tom periodu za njega bila stvarna. Iako za mene suluda. To sam saznala iz razgovora, naravno. Priznao je da se tjednima muči sa tom mišlju. Vidio je da chatam sa kolegom s posla (svi troje radimo u istoj firmi i dobri smo si). Od tada on slaže priču. Ako nas vidi sl. na istom katu da prolazimo jedan i drugi, on misli kako smo sigurno negdje bili zajedno, tko zna kaj chatamo...Zakaj ja imam jednu mail adresu od tog čovjeka a on drugu?! (otkud znam al' ok), zakaj taj čovjek mene gleda zaljubljeno (nisam primjetila) i dosta sl. situacija koje su se savršeno uklopile u njegovoj glavi... kada mi je to sve priznao i povjerio mi se bila sam začuđena. Odmah mi je dao do znanja da to nije mala ljubomora, on ima veliki problem. Naravno, razgovorom sam mu rekla da to što on misli nije istina, taj čovjek me čak niti ne privlači fizički. Čak mi je pomalo bilo i smješno iako sam shvaćala da se on danima bori i da mu je teško. Tu su naravno bila kontantna pojavljivanja u moju kancelariju (to ne volim jer iako smo supružnici volim držati distancu u firmi), provjeravao mi je mail i telefon... Sada, nakon što je to ajmo reći prošlo, jase osjećam tupo, prazno i povrijeđeno. On zna tko sam ja, zna koliko mi znači obitelj i zna što mislim o preljubima i svemu... A on je svejedno mislio o meni sve te stvari. Da li sam povrijeđena? Možda. Ljuta? Moguće. Moje pitanje je imam li prava na te osjećaje? Kako da popravim sve to jer imam osjećaj da se nešto ipak slomilo u meni naspram njega nakon toga... Hoću, to znam, spasiti sve što treba. Hoće i on. On se stalno boji da me ne izgubi. A meni nije jasno zašto bi me izgubio? Volimo se. Nije da svaki dan cvjetaju ruže ali malo parova se može pohvaliti odnosom kakav mi imamo. adam se da nisam bila preduga. Molila bih rečenicu dvije utjehe, savjeta ili pokude. Zahvaljujem 🙂

Forum Timezone: Europe/Zagreb

Most Users Ever Online: 53

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Paladin: 18

spyder: 14

veselouKristu: 14

Demi: 13

nadalina: 6

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 1114

Moderators: 5

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 12

Topics: 82

Posts: 486

Newest Members:

Calvinvic, Bosterbona, Astar, lamstoreselle, fvbznlazijnh, DavidBut, Drakulaalofe, Davidpheri, Jamesfooft, LidyRaifs

Moderators: sdkukec1: 206, Daniel: 3, Jelena Kerovec: 0, iva.b: 0, Ana Sekelj: 0

Administrators: