Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Tužni... prije braka
September 1, 2010
2:55 pm
Avatar
sdkukec1
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 206
Member Since:
July 5, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

Prenosimo još jedan pismeni upit dobiveno emailom a i odgovor na njega:

______________________________________________________________________________

Poštovani Davore, moje ime je ***** ...pišem Vam ovako preko e-maila jer nemam tu hrabrost pisat na forumu.

Sa curom sam bio u vezi 3 godine..Slijedece godine smo planirali brak..da sada je bilo nekih nesuglasica i svađa nekoliko puta. bili smo prekinuli dva puta, al smo se drugi dan ponovo vratili jedno drugome..No prije deset dana, odlucio sam prekinut..Neki tocan razlog za to nije postojao, to sam si stavio u glavu i to sam ucinio..da bi prije 4 dana mi doslo u glavu sta sam napravio i da ne mogu vise ni jednu minutu bez nje..Nikad se nismo varali, ali jednostavno se nismo u nekim sitnicama slagali, al stvarno glupe sitnice..i nismo se htjeli promjeniti..Volim je, i onda voli mene...predlozio sam joj da idemo ovaj put zapravo do kraja, obecao sam joj da cu se promjeniti, da cu joj iskazivati više paznje, da joj nikad vise tako necu nestati iz zivota...prvo mi je rekla da se dokazem i kad se promjenim da cemo biti zajedno, no jucer me nazvala kazavsi mi da to ona ne moze..da ima osjecaj da cu je ponovo povrijediti..i da je pustim neko vrijeme na miru (koji mjesec da dodje k seb
i)
Davore, molim Vas da mi date koji savjet, neznam sta više učiniti..znam da sam pogriješio, i znam da sad tu moju grešku trebam platiti...ali jednostavno ne mogu bez nje..osječam kako mi se život ruši..

Unaprijed Vam zahvaljujem, ... tužni

____________________________________________________________________________

Dragi moj tužni, ja vama odgovaram na forumu, i štitim vašu privatnost. Vaša iskustva su važna da ih i drugi vide. A i nemamo praksu odgovarati na ovakva pitanja putem emiala, osim u kriznim situacijama, ili kada su u pitanju osobe iz javnog života.
Pa da počnemo...vi ste jedan od mnogih koji je sam sebi najveći neprijatelj - vaše emocije su sukobljene u vama, niste niti sami sigurni u to što točno želite. Moram priznati da se slažem sa vašom "bivšom" djevojkom da joj treba vremena. Mislim da i vama treba vremena da stvarno odlučite što želite. Vi ste muškarac i ne možete se ponašati kao dijete u dućanu s igračkama: sada želim ovo a sada želim ono! To nikome ne ulijeva pouzdanje u vas, a vas čini frustriranim, jer tako samo povrjeđujete ljude oko sebe (posebno najdraže). Stoga, uzmite si malo vremena, odrastite na brzinu, odlučite koje su vam stvari (ljudi) važi u životu i počnite se ponašati u skladu s time. Da li će biti lako? Tko je to rekao? Ja nisam. Ali to je nešto što ćete morati napraviti u koliko ne želite provesti ostatak svoga života negdje u "zraku", između "idi-mi-dođi-mi" situacije. Nemojte biti kao mnogi drugi muškarci ovdje na forumu koji bi "danas učinili SVE samo da se ona vrati!". Danas je "malo" kasno za to za njih. Za vas možda još nije. Sada, kada ste mladi to riješite, tako da poslije ne bude problema, plača, suza, i vas i vaše supruge ali možda i vaše djece i ostalih koji vas znaju.
Srdačno,
Davor1

Forum Timezone: Europe/Zagreb

Most Users Ever Online: 53

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Paladin: 18

spyder: 14

veselouKristu: 14

Demi: 13

nadalina: 6

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 1136

Moderators: 5

Admins: 0

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 12

Topics: 82

Posts: 486

Newest Members:

MeggSlink, AntonMit, PedroGex, KamilaGum, DonnaCoows, IngaHaut, OrleanSFO, RonaldMup, FrankJak, ElinAnom

Moderators: sdkukec1: 206, Daniel: 3, Jelena Kerovec: 0, iva.b: 0, Ana Sekelj: 0

Administrators: