preheadline

5 prijetnji braku

Na više od 50 stranica saznajte:

  • Zašto nas različite vrijednosti udaljuju
  • Kako se nositi s očekivanjima
  • Kako spasiti bračnu intimnost od sebičnosti
  • Kako se nositi s muško-ženskim razlikama
  • Što učiniti kada nas život stisne i prolazimo kroz krizu

i još mnoge druge stvari…

Stotine parova u Hrvatskoj već se upoznalo s pet prijetnji braku posjećujući naš Vikend za pamćenje. Od sada i u pisanom izdanju!

Uz besplatnu knjigu “Pet prijetnji braku” prije ostalih ćete biti obaviješteni o drugim korisnim materijalima ili događajima koje spremamo za vas.

Upiši svoje ime i email adresu
i preuzmi knjigu “5 prijetnji braku” odmah!

 

Mi mrzimo spam baš kao i vi, stoga Vaše podatke, uključujući i e-mail adresu, nećemo dijeliti s trećim osobama.

Isječak iz knjige

Moje vrijednosti govore o tome što je meni posebno važno, stoga je bitno o tim vrijednostima otvoreno komunicirati te ih uskladiti, kako one ne bi postale prepreka jedinstvu u našem braku.

Prošle zime naš sin Matej igrao se vani na snijegu. Nakon nekoliko sati igre bio je, naravno, potpuno mokar. Umjesto da mu kaže da se presvuče, Davor ga je tako mokrog poveo sa sobom u šoping u kojem su proveli nekoliko sati. Kad sam navečer došla kući i vidjela Mateja kako sa sebe skida odjeću koja se može ocijediti, shvatila sam o čemu se radi. Nije se presvukao nakon sanjkanja!!!

Davor je ležao u sobi na krevetu, a ja sam ljutito ušla u sobu i rekla: „Samo da znaš, na ljestvici od 1 do 10, meni je skroz na 10 to da naša djeca uokolo ne hodaju mokra!!!“ Izišla sam iz sobe i zalupila vratima.

Nisam mogla vjerovati da se Davor uopće nije sjetio provjeriti Mateju odjeću i počela sam u glavi vrtjeti film kako bi, da mene nema, naša djeca vjerojatno umrla od gladi i hladnoće. No u Davorovoj glavi to nije velika stvar. Da mu nisam to komunicirala, on ne bi mogao znati ni da je to meni osobno JAKO velika stvar.

Različite vrijednosti, mogu nas udaljiti ako o njima ne razgovaramo i ako ne pokušamo jedno drugo razumjeti.