Na vikendu za pamćenje smo potaknuli muževe da uz pomoć m&m bombona mole za svoje supruge. Svatko je imao priliku uzeti nekoliko m&m bombona čije boje su im bile poticaj za konkretnu molitvu prema ovom rasporedu. Ovaj jednostavan tjedni kalendar vam može pomoći da svakoga dana odvojite malo vremena i potaknuti biblijskim stihovima uputite kratku molitvu za vašu suprugu. Ako vam je tjedni raspored pretrpan, slobodno si unesite podsjetnik u kalendar na mobitelu.

Photo Credit: Mouzzy via Compfight cc

Photo Credit: Mouzzy via Compfight cc

Ponedjeljak

Da nastavi rasti u ljubavi za Boga svim svojim srce, dušom, umom i snagom i da Ga traži svom svojom moći u poštovanju i svetom strahu, uvijek rastući u ovisnosti o Njemu.
Marko 12:30

Utorak (zelena)

Da svaki dan ima vremena za osobnu molitvu, slavljenje i posvećenje.
Luka 10:39; Izreke 8:34

Srijeda (crvena)

Da njen um svakodnevno bude obnovljen i transformiran od Krista, da može poznavati i činiti Božju volju.
Rimljanima 12:2

Četvrtak (žuta)

Da bude žena vjere, u svemu dajući slavu Bogu, da njena vjera ne bude u ljudsku mudrost, nego u Božju silu.
Rimljanima 1:17; 1 Korinćanima 2:5;

Petak (plava)

Pomozi mojoj ženi u njenom poimanju sebe, Gospodine. Ne dozvoli da misli o sebi više nešto što bi trebala, a u isto vrijeme, pomozi joj da vjeruje da je sve što si rekao da jeste kroz i u Isusu Kristu.Da je dragocjena u tvojim očima.
Rimljanima 12:3; Psalam 139,

Subota (smeđa)

Da bude pobožna majka podižući i učeći našu djecu ( ili buduću djecu) putem i istinom Gospodnjom. Da je na svaki način i u svemu živući primjer svetosti u Gospodinu Isusu za njih.
P.Zakon 11:19-21, Titu 2:3-5

Nedjelja (narančasta)

Da je ne ometu niti nadvladaju okolnosti koje nastanu u njenom svakodnevnom životu i hodu s Tobom. Da njene oči budu usredotočene samo na Tebe.
Matej 17:8; Hebrejima 12:11