Poznata TV zvijezda u emisijama o preživljavanju, Bear Grylls, nedavno je napisao, prema vlastitim riječima, najtežu kolumnu ikada za UK GQ gdje je čest autor. Ne radi se o preživljavanju u zabačenoj prašumi tražeći puževe. Radi se o braku.

Isplati se pročitati  cijeli tekst koji je prepun praktičnih savjeta (poput odlaska na savjetovanje, staviti prioritet za izlaske sa supružnikom, važnost kvalitetne komunikacije), no spominje također koliko je važno uravnotežiti svoje prioritete kao roditelja i supružnika. Ponajviše u tom smislu da ne stavljamo djecu prije supružnika:

Naš supružnik nam mora biti na prvom mjestu prije svega, čak i djece. Parovi često misle da djeca moraju biti prva, no mudri parovi znaju da je najbolji temelj za njihovu obitelj njihov dobar odnos. Kada zaštite taj odnos, tek tada mogu pružiti najbolju moguću ljubav svojoj djeci.

Iako je poznat po svojim nevjerojatnim TV pustolovinam, Grylls je poznat kao pravi muškarac s glavom na ramenima, koji javno govori i o svojoj vjeri. Još tamo 2010. u razgovoru za časopis RELEVANT rekao je:

Sjećam se kad su mi jedni dobri prijatelji zabili nož u leđa. I tad sam se na jednom stablu pomolio jednostavnu molitvu rekavši: “Bože, ako si zaista onakav kakvim te se sjećam dok sam još bio dječak, hoćeš li mi opet postati prijateljem?” Nisam rekao ništa kompicirano. I zapravo je zanimljivo kako Bog zapravo samo želi da mi otvorimo vrata a On će učiniti ostalo.

Članak prvo izašao na: www.relevantmagazine.com/slices/bear-grylls-has-some-advice-might-save-your-marriage#bLoFfqavemb5GHkM.99