Obiteljski život je dio neprofitne organizacije Udruge Fokus, osnovane radi promicanja duhovne obnove društva i pojedinca, utemeljene na evanđeoskim vrijednostima. Obiteljski Život je dio međunarodne organizacije FamilyLife koja je prisutna u 40-tak zemalja na svim kontinentima.

Budući da je obitelj temeljna jedinica svakog društva, program “Obiteljski život” želi izvršiti pozitivan utjecaj na društvo promicanjem čvrstih i zdravih bračnih odnosa utemeljenih na kršćanskim principima – principima koji mogu pomoći obiteljima i brakovima da se odupru napadima kojih je sve više u suvremenom svijetu.

Danas u svijetu djeluju mnoge snage što nastoje pokopati tradicionalni ustroj obitelji. «FOKUS Obiteljski život» odredio je sebi cilj: učvrščivati obitelji savjetujući bračne partnere na koji način da prodube svoj odnos, poboljšaju međusobnu komunikaciju, rješavaju konflikte koji će neminovno nailaziti te kako da podignu duševno, duhovno i tjelesno zdravu djecu.

Baš kao što postoje fizički zakoni koji vladaju u prirodi, mi vjerujemo da postoje i duhovni zakoni koji uređuju naš odnos s Bogom. Pročitajte više o njima u dijelu stranice Materijali | Vjera.

Nudimo vam mogućnost slušanja naših predavanja u mp3 formatu, možete ih pronaći pod Audio materijalima

Uvijek nam se možete obratiti na telefon: 091/767-9925, ili 01/3873-692.