Lako je vjenčati se.
Teže je ostati u braku.
Ostati doživotno u sretnom braku smatra se umjetnošću.

(Nepoznati autor)

Tajne uspjesnog braka cover 250 Tajne uspješnog brakaPonekad se parovi vjenčaju, a da ne znaju što od braka mogu očekivati. Poslije nekog vremena jako su iznenađeni kada otkriju da supružnika ne poznaju tako dobro kao što su mislili. Zaručeni parovi zaljubljeni su u romansu jer se sve odvija onako kako su željeli i ne žele se zamarati idejama o budućim problemima koji će im se nametnuti.

Mnogi parovi misle da brak obećava beskonačnu ljubav i sigurnost.

Međutim, zaručnički snovi o braku nerijetko postaju noćne more. Sebičnost u malim, ali sigurnim količinama potkrada romantiku iz odnosa. Ako želimo biti iskreni, priznat ćemo da smo svi sebični.

Želite li bolje razumjeti razlike između muškaraca i žena, kako učinkovito rješavati sukobe, kako raspiriti romantiku s praktičnim idejama kako ugoditi vašem supružniku i biti jedno tijelo? Zanima li vas kako poboljšati vašu komunikaciju te iskusiti bezuvjetnu ljubav i opraštanje?

gump prijavi se mali e1362490204243 Tajne uspješnog braka
Zbog tehničkih ograničenja Tajne uspješnog braka nismo više u mogućnosti slati na mail svaki tjedan, no ako još ne primate naše novosti, prijavite se već danas pa ćemo vam javiti kad “Tajne…” budu opet dostupne
Prijavite se već danas!