Veselimo se našem skorašnjem druženju u Etno Selu Stanišići.

Svi koji ste iz RH koristite PDF obrazac za plaćanje po podnudi, a ostali molimo da koriste obrazac za autorizaciju kreditne kartice – jednokratno.  Molimo vas da ne zaboravite unijeti poziv na broj i opis plaćanja zajedno s vašim imenima, tako da nam agencija može dati pravovremeni i ispravni popis polaznika.

Prijave nisu potpune i sobe nisu rezervirane dok uplate nisu zaprimljene. Dobra vijest je da za sada imamo 80 prijavljenih parova – znači, ostalo je još mjesta za samo 20 parova i malo više od mjesec dana, tako da smo sigurni da ćemo ispuniti kapacitete!

Ostale obavijesti:

Prijevoz – nemamo organiziran prijevoz, ali smo sigurni da će parovi iz vaše okolice htjeti podijeliti troškove puta.  Kako će se bližiti konferencija, malo ćemo više o tome kako se povezati (i povesti) s drugim učesnicima.

Smještaj – ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite našim suradnicima na email gordanasavic72@gmail.com, jer su oni u stalnom kontaktu s hotelom, te mogu pružiti najsvježije informacije.

Bebe i djeca – uvijek do sada smo imali pravilo da dopuštamo roditeljima da dovedu bebu do 1 godine starosti ako doji.  Djeca starija od 1 godine će vas više ometati i ne želimo da propustite važne poruke.  Što se tiče beba koje doje – vidjet ćemo točno kako izgleda sala i na koji način će biti najbolje da budete smješteni, tako da možete dojiti u privatnosti ili ako trebate napustiti sobu da ne ometate program.  Želimo da vama a i svima ostalima bude stvarno ugodna konferencija i želimo izaći što je više u susret svim potrebama.