Svaki brak je obojen osobnostima, strašću i iskustvom. Izgraditi uspješan brak zahtijeva božanski nadahnuto umijeće.

Kroz ova, videom usmjerena proučavanja vode vas upute stručnjaka, osobne priče, razgovori s prolaznicima na ulici, šaljivi dramski prikazi te pitanja za razmišljanje. Sve kako bi se što jasnije oslikali izazove ali i ljepota Božje svrhe za brak.

Pogledajte promo video Umijeća bračnog odnosa!

Priručnik vas vodi kroz tri bračna projekta i šest video lekcija na 3 DVD-a koji će vam pomoći da živite ono što ste naučili:

UBO-cover-450-white-web

Pogledajte prvih 10 stranica! Klikni na sliku!

  • Ljubav se dogodi: Božja svrha i plan
  • Ljubav blijedi: Nadvladavanje izolacije
  • Ljubav pleše: Ispunjavanje naših odgovornosti
  • Prekinuta ljubav: Komunikacija i sukobi
  • Ljubav pršti: Iskusiti istinsku intimnost
  • Ljubav zauvijek: Ostaviti trajnu baštinu

Na 160 stranica u boji očekuju vas citati, pitanja za promišljanje, pitanja za grupnu diskusiju, kratke natuknice, životne priče i pisani materijali koji prate 6 video poruka na 3 DVD-a s hrvatskim prijevodom.

Zanima vas kako izgleda priručnik? Pogledajte prvih 10 stranica priručnika (2.6Mb PDF)
Kako koristiti Umijeće bračnog odnosa?

Svaki tjedan sa svojim supružnikom pogledajte jedan video i razgovarajte o pitanjima koja su vam najvažnija. Kroz 6 tjedana vaš će se bračni odnos ojačati. To tvrdi 8 od 10 parova koji su prošli kroz Umijeće bračnog odnosa.

Pokrenite grupu za bračne parove. Pozovite nekoliko prijatelja, članova obitelji ili susjede i zajedno svaka 2 tjedna pogledajte jedan video. Razgovori i dijeljenje iskustava u grupi obogatiti će vaš brak a vaša mala grupa biti će na opću korist vašeg susjedstva. Čvrstih brakova i zdravih obitelji nikad dovoljno.

 

Organizirajte vikend video seminar u vašoj lokalnoj zajednici koji se može odvijati jednom mjesečno ili sve možete pogledati u jednom vikendu. Vaša odluka da ulažete u vaš brak može imati dalekosežne posljedice.

Umijeće bračnog odnosa nije priručnik za spašavanje braka, niti suvremena knjiga samopomoći, a ne nudi vam niti 3 koraka do uspjeha u intimnim odnosima. Ono što vi kupujete je sredstvo kojim se izgrađuju obitelji, jedna po jedna.

Ulaganjem u Umijeće bračnog odnosa, izgradit ćete vaš brak na polju komunikacije, rješavanja sukoba, muško ženskih razlika i uloga, seksualne intimnosti i vašeg bračnog nasljeđa.

Ulaganjem u samo jedan set vi postajete agentom promjene u vašoj obitelji, bližoj okolini i široj zajednici.

DVD-3-covers-layers-trans450

 

Naručite vaš primjerak Umijeća bračnog odnosa još danas i uložite u vaš brak koristeći posebnu promotivnu ponudu.

Naručite Umijeće bračnog odnosa na obiteljskizivot@gmail.com

Što kažu parovi koji su gledali Umijeće bračnog odnosa:

Vrlo mi je poticajan film, ali i pitanja između. Lijep primjer koji bi ja želio doživiti.

U posljednjem videu me stari bračni par podsjetio kako je život kratak. Treba maksimalno iskoristiti vrijeme zajedno s partnerom i djecom. Dobro je čuti kako se problemi mogu riješiti i prebroditi te krenuti dalje.

Jako me se dojmila današnja tema i video. Od koristi će mi biti da više vremena provedem s mužem kvalitetno i s još više ljubavi i komunikacije.

Svako gledanje za mene ima edukativnu svrhu jer mi pomogne da vidim što se događa u mojem odnosu prema suprugu, gdje se prepoznajem u svemo što sam vidjela i kako mogu raditi na sebi uz Božju pomoć da bih bila dobra supruga i imala kvalitetan odnos sa svojim suprugom.

Posebno me se dojmio zadnji video i prilika da razmislim o tome kakvu baštinu ostavljam iza sebe za generacije koje dolaze.

Spoznaja da svi mi dijelimo probleme i da nitko od nas nije cijepljen na nesreću. Najveća mi je spoznaja bila da je moj supružnik dar od Boga.

Prirucnik-UBO-KB-117

Prirucnik-UBO-KB-26

Prirucnik-UBO-KB-23

Prirucnik-UBO-KB-136